Najnovšie recenzie zo sekcie Karimatky
Výborný kompromis medzi minimalizáciou hmotnosti a pohodlím.
- vyskusane len kratko, mozne spanie aj na boku
Táto karimatka mi bola doporučená a splnila moje očakávania. Týždeň pod stanom a pohodlné spanie. Zatiaľ maximálna spokojnosť.
Potrebovali sme to ako podložku pod vodnú šmýkačku, ale poslúži aj do stanu. Primeraná kvalita za dobrú cenu.
- Pohodlný, široký, asi kvalitný - iný rozmer čo máme, je kvalitný
OK
- praktický
- presne je taký čo som dávno hladal
- odporúčám
- lahký a malý
- veľmi dobrá cena
Vyhovujúca kvalita za rozumnú cenu.
- Pohodolna
- Pomer cena/hmotnost
- Mala defekt
- Reklamacia trvala viac ako mesiac
Určite neodporúčam túto karimatku. Po približne 12 nociach začala prepúšťať vzduch na šve. Reklamoval som ju, ale proces reklamácie trval viac ako mesiac a pohol sa až po pripomenutí s odkazom na zákon o ochrane spotrebiteľa. Takže pre mňa je lepšie kúpiť buď Thermarest alebo novú MT900 od Decathlonu.
Kvalitná penová karimatka
je doddany v kvalite aku som ocakaval
Skladná, mäkšia ako som zvyknutý, ale o to ľahšie sa umiestni do popruhu na batohu.
Vsetko dorazilo, plne funkčné
Top produkt. Jeden z NAJ na trhu.
Je to pekný výrobok. Výška tela výrobku je v poriadku vankúš som čakala trošku vyšší. Ale je to v poriadku. Ventil mohli dať lepší tento má funkciu otvorený a zatvorený. Mám doma od iného výrobcu tam si nadstavim či chcem aby sa nafukovala alebo vyfukovala ale je tiež pravda že cena je raz taká. Ale je to jeden z mála výrobkov kde by som povedala že kvalita prevyšuje cenu.
- Zaberá málo miesta
Produkt je dobrý len popisky máte zle napísanú je to trocha zavádzajúce hrúbka nie je 5cm ako uvádzate na stránke hrúbka matraca je zhruba 3cm na časti čo ležíte a kde máte položenú hlavu tam je hrubší možno tam dosahuje tých 5cm
Malé rozmery super
Spokojnosť.
- kvalitný výrobok za prijateľnú cenu
Ľahká a spratná karimatka s dobrými vlastnosťami.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »