Najnovšie recenzie zo sekcie Karimatky
Lahka, v celku skladna, no je potrebna opatrna manipulacia, lahko da pretrhne
- velmi lahucke, spratne na cestovanie, rychle nafuknutie aj sfuknutie
Dostal som odporucenie na tento typ a dobre som spravil, ze som kupil
- Prijemny material
- Dostatocne velka
- Podložka prišla v jednom rohu obliata asi nejakým olejom, ktorý už pomaly znehodnocoval povrch. Umyť sa to nedá ale produkt za 2€ sa mi reklamovať nechce... Každopádne je to vizitka skôr obchodu ako produktu.
- Jednosmerný ventil výrazne uľahčuje dufúknutie karimatky, karimatka je fajn na dotyk, vonku som ju zatiaľ neskúšal takže uvidím ako sa na nej bude spať
Chcela som pohodlnú karimatku, ktorá by bola vhodná na viacdňové spanie v stane. Táto je pohodlná, necítiť žiadne nerovnosti, ale je dosť veľká na objem a prenášanie (vhodná do auta). Nevýhodou je, že nemá protišmykovú úpravu.
- kvalita
Dobre som sa na nej vyspal :-)
Treba viac dofúkať, lebo tie bočné časti sú bez penovej výplne, ale, práve preto je ľahká. Takže to je nevýhoda aj výhoda.
Splnil očakávania.
- objem po zbalení
- váha
- na nafúknutie stačí asi 5-6 krát fúknuť, teda vcelku rýchlovka
- prekvapivo pohodlná
- pás proti šmýkaniu viac menej funguje
- samonafukovacia teda určite nie je
Doteraz som používal štandardnú karimatku a toto sa nedá porovnať. Váha je cca rovnaká ale objem neporovnateľný. Kupoval som viac vecí od Zaja naraz a táto karimatka bola najväčšie prekvapenie v pozitívnom zmysle slova.
- Relativne nízka váha
- Skladné
- Pohodlné lezanie
- Pekný obal
- Po zbalený,nezaberá veľa miesta.Dobré sa na tom spi
- extrémne ľahká a kvalitná karimatka
- Teplá
- Kompaktná
- Nie je až tak pohodlná, ale to závisí od hrúbky
Fajn karimatka
- taka kvalita za tu cenu casto nebyva, super komfortny
- prijal by som aspon o 5cm vacsiu sirku (vacsia velkost karimatky je zase uz priliz velka)
Produkt som ešte nevyskúšal.
- dostatočná hrúbka, pohodlná podložka
- Protiškyková spodná strana je naozaj super vec
Čakal som že to bude samonafukovacia karimatka, v popise to síce jednoznačne nie je uvedené ako som si preveril po doručení, ale treba ju nafukovať.
Manželka, dcera a ja sme podložky odskúšali a sme snimi
spokojný. Sú pohodlné, ako povedala dcéra rozbalíte nafúknu sa, stočíte vyfúknu sa a ide sa ďalej. Tak že spokojný.
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »