Najnovšie recenzie zo sekcie Karimatky
- Aj predošlá bola od Vás a spokojnosť, overená značka
- Ziadna
velmi skladna. Kupovana pre dieta co si nosi veci samo, takze velkost a vaha poskladanej je naozaj vyborna. Skusali sme nafuknut vyzera byt pohodlna. Este sme netestovali na ostro ale zatial spokojnost :)
Zatiaľ neprišlo
Este som ju nevyskusala v prirode.
Najvacsia vyhoda je vsak lahkost a spratnost, odporúčam pre tych co rataju kazdy gram, ale zaroven su zimomravi a chcu sa vyspat na maksom podklade
- váha
- sťahovacie popruhy
Veľmi dobrý pomer cena / výkon / váha.
- vysoka skladnost a odolnost oproti nafukovacim ci dokonca rolovacim karimatkam
- nizsia hrejivost, resp izolacia od zeme, preto sa odporuca sezona jar, leto az zaciatok jesene
- Karimatka samotná je dobrá, spĺňa vlastnosti, ktoré uvádza.
- Vzhľadom na rozmer je ľahká
- Plniaci ventil je typu "Flip", je problém zohnať k nemu pumpu, takže sa dá nafúkať len ústami, čo spôsobí vlhkosť vo vnútri katimatky - zníženie tepelnoizolačných vlastností a tvorbu plesní.
Kvôli nedostupnosti pumpy by som si túto karimatku už nekúpil.
- integrovaná pumpa
- ťažká - 2000g, do batohu, na turistiku nevhodná
Na webovej stránke mall bola chybne uvedená váha, preto som ju vrátil predajcovi.
- kvalitna makka karimatka
- pohodlna
- odolna
- protismykovy povrch
- samonafukovacia
- oproti letnym neodizolovanym nafukovackam je tazsia
Vynikajuca nafukovacka vhodna aj pre ludi s bolavymi klbami, ktori radi spia na boku. Sirka absolutne vyhovuje aj pre sirsie zeny. Vyborna karimatka na pouzitie na cely rok.
- neznicitelna
- dokonala izolacia
- pomerne pohodlna
- trojsezonna
- vhodna na pouzitie s nafukovackami alebo dalsou karimatkou
- nepohodlna pre tych, ktori spia na boku
Top kvalita medzi karimatkami. V kombinacii s dalsou odizolovanou karimatkou vhodna aj do naozaj arktickej zimy. Prakticky neznicitelna karimatka na cely zivot. Vhodna na ultralight backpacking.
- super lahka
- mimoriadne pohodlna
- odolna, vydrzala skakanie 30kg psov s dlhymi pazurmi
- mozne nafukat pomocou pumpy alebo ustne
- sfuknuta sa lahko sklada do obalu
- pomerne narocne sfukovanie
- neodizolovana
- na nerovnom povrchu som sa po nej v spacaku smykala
Ultralahka nafukovacka vhodna na trojsezonne kempovanie.
Otestovana pri -4C s alumatkou, bez vaznejsich problemov, avsak aj tak radsej neodporucam na velmi chladne noci.
Vyspi sa aj princezna co nezaspi na hrasku.
Nutne doplnit alumatkou pre dodatocnu izolaciu. Osvedcena kvalita od Penguin.
- vyborna izolacia od zeme
- lahucka
- skladna
- popruhy su vybornou pomockou pri skladovani
- odolna voci vlhkosti
Skvela volba pre ultralight kempovanie s pouzitim pod nafukovacku. Otestovana s neizolovanou nafukovackou na stanovacke pri -4 stupnoch, od zeme odizolovala naozaj velmi schopne, napriek extremnym podmienkam. Odporucam ako dodatocnu izolaciu pre trojsezonne stanovanie, pripadne na pikniky, vylety, opekacky, kupaliska, ci uz pod deku alebo len tak.
- .
Pohodlna ale smyklava
- Zatiaľ malé
Veľkosť cena
- v tejto cene asi najlepší pomer tepelný komfort/váha/cena
- váha
- rozmery po zbalení
- super vzor a farba, snáď nevybledne
- 1 smerný ventil ktorý sa dá otočiť
- Dobrá cena, pohodlná,slušná váha,lepiaca sada
Možno výdrž ale to sa uvidí časom
- spanie pri -3C je ok, viac som este neskusal. super pre alpinizmus. lahka a izoluje dobre.
zatial nic
- dobrá tepelná izolácia
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »