Najnovšie recenzie zo sekcie Karimatky
Acra L140ZEL
Pridané: pred 2 hodinami
(naposledy upravené pred hodinou)
Zakúpený v Penta SK s.r.o.
- ľahká, skladná
- kĺže sa
- dlhšie nafukovanie
Nevhodná na sedenie, kedy sa váha sústredí na 1 miesto a človek sedí na zemi. Pri ležaní sa váha rozloží a vtedy je to OK. Nesfukuje sa, čiže nie je potrebné dofúkavať počas používania. Dosť sa na nej spacák šmýka, čiže nie je vhodná na šikmý terén. Materiál vyzerá byť pevný a kvalitný.
Velmi dobre sa na nom spi, spi aj ked je relativne tenky a trochu horsie sa sklada naspat do vaku , ale za celu rodinu spokojnost.
- Veľmi dobre na cvičenie
- Vynikajúc,i malý ,ľahký.
- Nemá.
Odolný voči podkladu.
Sam sa nafukuje. To budu nejake čáry
Este som ho nevyskúšal ,takze neviem posúdiť
OK
- materiál príjemný
Pre mňa zatiaľ najlepší na kempovanie, pod stan do auta a kľudne aj na spanie doma, pretože je to 100% náhrada matracu, neprepúš5a, je príjemný na povrchu, ľahučký, podľa mňa fakt TOPka
Funguje výborne.
- Ťažko sa vyfukuje, lebo nemá špeciálny jednosmerný ventil na výfukovanie
- Pomer cena kvalita zodpovedá
- Cena / výkon
- Ľahká a skladná
- Pri nižšej teplote asi bude treba pod ňu karimatku, ale na leto je postačujúca
Spal som na nafukovačke zatiaľ 2 noci, keď bolo vonku 18 stupňov cez noc a bez problémov, dobre som sa v spacáku vyspal. Obal nafukovačky slúžiaci ako nafukovací mech je dobrá vychytavka, len je dosť malý, tak nafukovanie cezeň trochu trvá.
Objednávku som robila pre dcéru, ale skúšala som aspoň pohodlnosť a bola som spokojná. Od dcéry zatiaľ spätnú väzbu nemám, ale objednávku sme robili na základe rôznych recenzií a to dcéra je na výber produktov veľmi prísna... takže keď sme ju kúpili, tak už len toto musí byť dobrá spätná väzba.
Kvalitný materiál
Zatiaľ nie je vyskúšané v prírode
- lehký
- skladný
- náročné na nafukování pusou a vyfukování
- Skvělá karimatka. Všem doporučuji.
- V kľude sa vyspia 2
- Nafukovacka spustila do rána.
Ok
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »