Najnovšie recenzie zo sekcie Karimatky
- Ja mam samonafukovacku este kratko ale manzelka ju ma dlhsie a je spokojna, preto som si kupil od toho isteho vyrobcu ten isty model :-)
- Dostatočná výška karimatky (5 cm) , aby ste sa pohodlne uložili a vyspali. Kvalitný a na dotyk príjemný materiál. Vyhovujú mi viac komory na naje ako jednoliaty povrch na iných výrobkoch.
- Horšie sa vypúšťa vzduch, ak chcete karimatku zložiť,...vtedy treba počkať a opakovane stláčať, lebo ak nie, tak ju nevrátite späť do obalu,...skrátka vtedy nevojde dnu.
Určite odporúčam,...kvalita je skvelá. Nízka hmotnosť a spratnosť do batohu sú nespornými výhodami.
Som veľmi spokojná s mini karimatkou.Kúpila som ju aj svojim známym.Jej využitie je celoročné.Je skladná a ľahko prenosná.Ďakujem!
- Karimatka je ľahká
Nafukne sa na 15 vdychov, je ľahká a spratna. Niet čo vytknúť
Karimatka je nepoužiteľná. Po nafúknutí a zaťažení,sa všetok vzduch vytlačí do krajov. A tým pádom ležím na zemi!
- dobre izoluje ale oproti nafukovacim karim. nehrozi prepichnutie
- takato skladacia karim. sa da navyse pouzit ako podsedak, "stativ" na fotenie mobilom (zastrcenim mobilu do "harmoniky"), zavetrie pri vareni
- lahka
- velkost
- objednal som zelenu farbu - akoze aspon trocha prirodnu (na rozdiel oproti napr. striebornej), ale realne je to taka kriklavo zelena, preto pol hviezdicky dole.
- Pekná farba
- fakt veľká
- vodotesný prifukovací plávajúci obal a sada na opravu
- teplotny komfort
- skladnost
- vaha
- rozne dlzky
dlho som vahala, ci ist do tejto karimatky kvoli cene a hlucnosti, ale nakoniec nelutujem. je velmi pohodlna, zatepli a necitit nerovnosti povrchu
Ked to v lete vyskúšam dám ci vedzet. Dotál neotravuj!
- váha
- nafukovanie vakom je jednoduchšie a rýchlejšie ako som očakávala
- dobré izoluje
- chýba mi putko na ruku na obale pre ľahšie vyťahovanie
- Komfortná
- Pohodlné spanie
- Velkost
- Pohodlna
- Velmi dlha doba samonafukovania
- Aj po desiatkach minut samonafukovania, sa karimatka nebola schopna samonafuknut ani na polovicu.
- Karimatku trebalo naozaj vela dofukovat ustami.
- Ľahká a spratna
- bezkonkurenčná kvalita
- Dá sa relatívne rychlo nafúkať aj ústami
- Zdá sa byť tenší materiál...
- lahky
- kvalitny material
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »